Bascule
  • 2021_Wil_Bascule_Header_Overzichtwinkel.jpg

    Verrassend en veelzijdig cadeau-assortiment!

  • 7Y5A3565-1.jpg

    Cadeaus voor groot en klein

Kears 'In blikje waarmte'

Dit is tijdens elk seizoen het ideale cadeau om te geven. Deze prachtige buitenkaars verwarmt je en geeft sfeer aan ieder moment. Deze kaars is onderdeel van ons Eigenmakke assortiment en wordt gemaakt door de cliënten van dagbestedingslocatie Moaisa.

Droogbloemenring

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor jouw interieur? Onze bloemenringen zijn verkrijgbaar in een groot aantal variaties droogbloemen en kleuren. Ook erg leuk om cadeau te geven.

 

Moekie

Knuffeliger dan onze Moekie zijn ze bijna niet te vinden. Dit heerlijke konijn is een aanwinst voor de kinderkamer, maar ze misstaat ook zeker niet op de bank in jouw woonkamer. De lange ledematen geven haar een vertederende uitstraling. Moekie is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en dessins, dus er is altijd een kleur die jouw interieur verrijkt.

Mijlpaal

Maak van een speciaal moment een mijlpaal. Deze prachtige meerpalen worden omgetoverd door onze medewerkers in mijlpalen. In opdracht kun je ze laten nummeren met bijvoorbeeld een geboortejaar of trouwdatum. Een uniek cadeautje dat helemaal past in de maritieme trend van dit seizoen. Creëer een extra sfeertje door wat losse schelpen rondom de paal te strooien. Sluit je ogen en geniet van een heerlijk relaxmomentje. Hoor de meeuwen en ruik het zilte van de zee.